89/100 vinous
"I have long believed the level of a producer can only be truly understood by looking at the small vintages, and this next set of wines is truly surprising. To be sure, none o...
95/100 PP
"The Mazzei family was one of the first and most enthusiastic advocates of the Gran Selezione movement. Their 2016 Chianti Classico Gran Selezione Castello Fonterutoli is a c...
93+/100 PP
"Barbera loves a warm vintage, and that's exactly what it got in 2017. Roberto Conterno tells me his favorite recent vintages are 2015, 2016 and 2017. Because of low yields...
93/100 vinous
"I have long believed the level of a producer can only be truly understood by looking at the small vintages, and this next set of wines is truly surprising. To be sure, none o...
93/100 vinous.com
"In a similar vein, the 1996 Solaia is tense and vibrant to the core. It will appeal most to readers who prefer wines with bright acidity and lively minerality."
(Ant...
96/100 vinous.com
97/100 Falstaff
"Sattes, tiefdunkles Rubinviolett. Eröffnet mit Noten nach Minze und Walnüssen, dann satt nach schwarzen Ribiseln, dunklen Kirschen, im Hinter...
Der Mompertone Monferrato Rosso wurde aus den Rebsorten Barbera und Syrah erzeugt. Ausgebaut wurde der Wein teilweise im Barrique aus französischer Eiche. Der Wein zeigt eine würzige Nase mit Aromen v...
Der Ruvei wurde aus Barbera und einem kleinen Anteil von Nebbiolo erzeugt. Ausgebaut wurde der Wein für rund 12 Monate in großen Holzfässern aus slowenischer Eiche und ein Teil in Barriques aus franzö...