91/100 PP
"Paolo Scavino, and more recently his daughter, have always made fabulous Barolos, as evidenced by my previous tasting notes on the 1988s, 1989s, and 1990s. However, in 1993, he b...
91/100 Vinous
"Fratelli Alessandria’s 1995 Barolo Monvigliero provides a fascinating look into an early wine from an estate that has joined the ranks of the elite in recent years. Nine...
Dieser Nebbiolo wurde aus dem alten Klon Michet erzeugt, dieser zeichnet sich durch kleinere Beeren mit dickerer Haut aus. Ausgebaut wurde der Wein für rund 12 Monate in großen Fässern aus slawonische...
Dieser Nebbiolo wurde aus dem alten Klon Michet erzeugt, dieser zeichnet sich durch kleinere Beeren mit dickerer Haut aus. Ausgebaut wurde der Wein für rund 12 Monate in großen Fässern aus slawonische...
92+/100 PP
"I tasted the 2016 Langhe Nebbiolo from vat but am giving it a final score because the wine had been taken out of wood and was just about to go into the bottle when I visite...
Der Barolo wurde selbstverständlich reinsortig aus Nebbiolo erzeugt. Die Trauben wurden von Hand gelesen, temperaturkontrolliert im Edelstahltank vergoren und anschliessend für rund zwei Jahre in groß...
93/100 PP \"Oddero\'s 2013 Barolo is a beautifully delicate and nuanced expression of Nebbiolo from a balanced vintage. This edition offers a solid, firm and complete nature that translates to both"...
91/100 vinous
"A fascinating wine from a historical perspective, the 1990 Barolo (Riserva) Parafada is the first Barolo the estate aged in French oak. Franco Massolino, fresh out of oeno...
„SPERSS“ bedeutet auf italienisch Heimweh oder auch Sehnsucht, denn erst in den späten 1980ern konnte sich Angelo Gaja seinen langjährigen Traum erfüllen und Weinberge in Serralunga kaufen und seinen...