Etiketten leicht beschädigt / labels slightly damaged
92/100 PP
"Tasted at the château, the 2004 Montrose is a blend of 64% Cabernet Sauvignon, 32% Merlot, 3% Cabernet Franc and...
93/100 PP
"The 2004 Haut-Bailly is a candidate for the finest wine of the appellation. Its dark ruby/purple color is accompanied by classic aromas of scorched earth, sweet black currants, c...
18/20 WW
"Mittleres Granat, feiner rubiner Rand aussen, also keine jener Farben die wie die andern mit tief violetten Schimmer bestückt ist. Elegantes, nobles Bouquet, feine Zederntöne...
19/20 René Gabriel
"55 % Merlot, 42 % Cabernet Sauvignon, 3 % Cabernet Franc. Mitteldunkles Granat-Rubin. Nobles, verhaltenes Bouquet, Erdnoten, Trüffel, Tabak, Zedernholz und trockene Bac...
Normalerweise wird der traditionelle Süßwein der Region Alicante aus 100% Monastrell gekeltert. Beim experimentierfreudigen Enrique Mendoza ist daraus natürlich eine verwegene Cuvée geworden. Und das...
Normalerweise wird der traditionelle Süßwein der Region Alicante aus 100% Monastrell gekeltert. Beim experimentierfreudigen Enrique Mendoza ist daraus natürlich eine verwegene Cuvée geworden. Und das...
88/100 PP
"Another sleeper of the vintage from this top-notch Moulis estate, Chasse Spleen’s dark ruby/purple-tinged 2004 offers ripe black currant and sweet cherry aromas intermixed w...
"The 2004 Chateau Musar Red has all the musky, spicy, leathery depth this wine is famous for, but it also has a kind of airy lightness which makes it a beguiling drink."
(Simon Hoggart, ‘The Spec...