94/100 PP
"The 2006 Barolo Vigneto Monvigliero is the finest wine I have ever tasted from Burlotto. Monvigliero is a site that typically yields Baroli with high-toned aromatics that ca...
96-98/100 Falstaff
"Am Gaumen stoffig, feine Extraktsüße, die mit völlig überzeugender Würze den Mund völlig auskleidet, saftig gelbe Frucht, finessenreicher Säurebogen, trotz der Konzentrati...
98/100 WT
"Der Grüne Veltliner M von F.X. Pichler hatte 2009 eine unwahrscheinlich gewaltige, komplexe, dichte, mineralische Nase, die mit ihrem ungeheuren Druck eher an einen Le Montrac...
98/100 WT
"Der Grüne Veltliner Smaragd Honivogl von Hirtzberger war 2008 ein Weltklassewein aus einem überragenden Jahrgang in erster, jugendlicher Trinkphase mit reifer Marille, ungeheurer...
Wachskapsel leicht beschädigt / wax capsule slightly damaged
98/100 PP
"Showing more minerality than the le Meal, yet more plushness and sexiness than the l´Ermite, the 2006 Ermi...
98/100 PP
"Showing more minerality than the le Meal, yet more plushness and sexiness than the l´Ermite, the 2006 Ermitage le Pavillon is a tour de force that gives up sensational notes of c...
97/100 PP
"The 2006 Redigaffi is another deeply-colored, intense offering. Blueberries, blackberries, grilled herbs, minerals and French oak emerge with tons of inner sweetness as this beauti...
96-98/100 Falstaff
"Am Gaumen stoffig, feine Extraktsüße, die mit völlig überzeugender Würze den Mund völlig auskleidet, saftig gelbe Frucht, finessenreicher Säurebogen, trotz der Konzentr...
95+/100 vinous.com
"The 2006 Solaia is a much more powerful, statuesque wine than the 2004. Here, the wine's structure and pure vertical intensity dazzle from start to finish. The 2006 is b...