Diesem Côtes du Rhone wurden vom größten Weinguru und Kritiker, Robert Parker, 94/100 Parker Punkten gegeben. Es handelt sich dabei um eine höchst selten vergebene Note. Unsere Sommeliers stimmen Park...
94-97+/100 PP
"Even better than the Vendange cuvee, and I suspect one of the wines of the vintage, Stephane’s 2015 Châteauneuf du Pape Côtes Capelan is the top wine of the estate and i...
Die Trauben für den Clos Martinet werden streng selektiert. Erträge von knapp 20 hl/ha sind die Regel. Fermentation in Zementtanks und Fudern zwischen 15 und 30 Tagen Der Most wird für 22 Monate in...
95/100 PP
"Possessing more concentration and richness than the other Cristia cuvées, the 2017 Chateauneuf du Pape Vieilles Vignes—sourced from 95-year-old Grenache vines in the Cristia lieu...
95/100 PP
"The 2005 Prado Enea Gran Reserva spends 36-months in oak, nine months in new oak after which it is racked into American oak that is “semi-new” (i.e. a new barrel that is “br...
Der Doix wurde aus Carignan und Grenache erzeugt und im Barrique ausgebaut. Die Cuvée aus bis zu 110 Jahre alten Rebstöcken zeigt eine unglaublich konzentrierte und zugleich elegante Nase mit Aromen v...
94/ 100 PP
"While I wasn’t able to taste the traditional cuvee, the 1998 Chateauneuf du Pape Cuvee Chaupin is a smoking effort that’s still drinking beautifully (I still remember tasti...
95/100 PP
"The 2007 Chateauneuf du Pape Cuvee Reservee (of which I was lucky to find a magnum on a Paris bistro’s wine list a week after my tasting at the estate) is a brilliant effort that...
94/100 PP
"Time in barrel was gradually reduced, and the 1970 Castillo Ygay Gran Reserva Especial, a very successful vintage, was bottled in July 1982, so "only" 12 years after the har...