98/100 Falstaff
"Dunkles Rubingranat, opaker Kern, violette Reflexe, dezente Randaufhellung. Frische rote Fruchtnuancen, Preiselbeeren, Kirschen, zarter Himbeertouch, floral, Mandarine...
98/100 JS
"Glorious aromas of roses, whole white truffles, earth and raspberry. Dusty. Subtle rosemary and lemon grass too. Full-bodied, tight and structured. Yet it opens and caresses...
In OHK / in OWC
100/100 Decanter
"Ornellaia 2013 issues from a very 'Bolgherian' vintage. Tempering sea breezes aided long hang times, vital given the sluggish budburst. The re...
100/100 A La Carte
98-100/100 Falstaff
"Helles Gelbgrün, Silberreflexe. Facettenreiches gelbes Tropenfruchtbukett, Mandarinenzesten und Blütenhonig, mineralisch unterlegt. Komple...
100/100 PP
"Fermented and aged in 500-liter tonneaux, the 2018 Grüner Veltliner Unendlich is intense in its radiant lemon yellow color. Aged on the full lees for a year and assembled a...
Der Name de Markus Molitor Saarburger Rausch Riesling Beerenauslese edelsüss leitet sich von der alten Dialektbezeichnung "Rusche" für Geröll (nicht etwa vom Zustand nach dem übermäßigen Alkoholgenuss...
99/100 A la Carte
97+/100 PP
"Bottled in late April 2019, the 2017 Ried Zieregg Sauvignon Blanc offers a deep and coolish, spicy, flinty and herbal, very intense but well-define...
Kaum ein spanischer Wein wird so oft als ein Großes Gewächs aus dem Bordeaux bezeichnet und in Verkostungen verwechselt, wie der Remírez de Ganuza aus der Rioja. Was Robert Parker zu dieser denkwürdig...
98/100 Falstaff
98/100 A la Carte
96-98/100 PP
"The golden-yellow colored, still cloudy sample of the 2015 Zieregg Sauvignon Blanc is the "picture book Tement wine"...