95/100 PP
"The 2004 Brunello di Montalcino is awesome. This finessed, regal Brunello flows onto the palate with seamless layers of perfumed fruit framed by silky, finessed tannins. The...
93/100 vinous
"The 2004 La Conseillante took a little time to settle in the glass but eventually reveals pretty red brambly fruit mixed with wild hedgerow, broom and graphite. With aeration...
93/100 PP
"Also impressive, the 2004 Chateauneuf du Pape Reserve Auguste Favier offers spice-driven notes of white pepper, underbrush, cedar box and Asian spices to go with a sweet cor...
96/100 Falstaff
93/100 PP
"The 2004 Riesling Smaragd Singerriedel has a hard act to follow and, as has often been my impression, it is not better – but certainly different...
Normalerweise wird der traditionelle Süßwein der Region Alicante aus 100% Monastrell gekeltert. Beim experimentierfreudigen Enrique Mendoza ist daraus natürlich eine verwegene Cuvée geworden. Und das...
Normalerweise wird der traditionelle Süßwein der Region Alicante aus 100% Monastrell gekeltert. Beim experimentierfreudigen Enrique Mendoza ist daraus natürlich eine verwegene Cuvée geworden. Und das...
Keine andere Bodega geht so konsequent ihren Weg wie Ismael Arroyo. Hier kümmert man sich nicht um neumodische Tendenzen und schon gar nicht um irgendwelche Bewertungen. Die Weine sind immer seriös, i...
"The 2004 Chateau Musar Red has all the musky, spicy, leathery depth this wine is famous for, but it also has a kind of airy lightness which makes it a beguiling drink."
(Simon Hoggart, ‘The Spec...