93+/100 PP
"From the deep, phyllite soils of this five-hectare monopole, the 2017 Rauenthal Nonnenberg Riesling is still a bit reductive and benefits a lot from aeration and a larger g...
95+/100 PP
"With the 2017 Blanc de Noirs Presle, these Gevrey-Chambertin massal selection vines attained their tenth year, and the result is a striking success. Unfurling in the glass...
97/100 PP
"The 2017 Blanc de Noirs Les Ursules is superb, mingling aromas of pear, mandarin and stone fruit with hints of fresh bread, pastry cream and iodine in an inviting mélange. F...
94/100 PP
"Given the challenges 2017 presented—in particular the presence of the Suzuki fruit fly, which produces volatile acidity when it attacks fruit—Collin opted for a shorter-than...
Dieser reinsortig ausgebaute Macabeu stammt von den 1969 und 1998 gepflanzten Reben der Finca "El Tòful", welche nach ökologischen Gesichtspunkten bewirtschaftet wird. Durch sorgfältige Handlese und s...
97/100 PP
"The 2017 Brauneberger Juffer Riesling Auslese (Gold Capsule) offers a tropical-scented, highly delicate slate bouquet with perfectly ripe stone fruit and very fine raisin arom...
Farbe
mittleres Strohgelb
Nase
Längst hat sich Kai Schätzel zum Kabinett-Spezialisten am Niersteiner Roten Hang entwickelt. Im Hipping entsteht ein außergewöhnlich komplexer un...
Der 4 Kilos wurde aus den Rebsorten Callet, Cabernet Sauvignon und Syrah erzeugt. Ausgebaut wurde der Wein für rund 14 Monate in Barriques aus französischer Eiche. Der Wein zeigt eine betörende Nase v...
93/100 vinous
"Bouchard’s Blanc de Noirs Val Vilaine is especially strong in 2017 and also a fabulous introduction to this range of magnificent Champagnes. Beautifully resonant and inv...