92/100 PP
"The 2020 Guidalberto is taut and tight with plenty of tart cherry and wild berry. The wine offers great freshness and tension with bay leaf, spice, wild cherry and pressed l...
Dieser Cru Bourgeois wurde im Barrique ausgebaut und aus den Rebsorten Cabernet Sauvignon und Merlot erzeugt. Dieser große Wein zeigt ein betörendes Bukett von Brombeeren, Kirschen, Cassis, Himbeeren,...
Die Trauben für den Clos Martinet werden streng selektiert. Erträge von knapp 20 hl/ha sind die Regel. Fermentation in Zementtanks und Fudern zwischen 15 und 30 Tagen Der Most wird für 22 Monate in...
94+/100 PP
"The grand vin, the 2011 Smith-Haut-Lafitte is another great successes (and that’s saying something after the remarkable duo of 2009 and 2010 as well as the brilliant 2008)....
Dieser Cabernet Sauvignon mit einem Hauch Cabernet Franc kommt aus dem Puente Alta Vineyard, welcher durch ein Halb-mediterranes Klima geprägt wird. Die Böden sind Schwemmlandboden mit hohem Gesteinsa...
"Nearly 7 years on, upon its’ release in the spring of 2014, the wine is showing impressive aromas of blueberries, ripe blackberries, cherries and plum fruitcake. The palate is initially soft and roun...
94/100 PP
"Tasted from a magnum purchased on release, the 1990 Domaine de Chevalier is a magnificent Pessac-Léognan, one that I was gobsmacked to find that I have never tasted before! It has...
Producer tasting notes:
NOSE: Blueberry, sage and cedar accentuate the opulence of the vintage before yielding to spicy black pepper and dried cherry. It’s an incredibly interesting contrast...
94/100 PP
"Deep garnet colored, the 2009 Rauzan-Ségla bursts from the glass with bold, vivacious Black Forest cake, blackberry pie and warm blueberry scents plus nuances of cardamom, candie...