94/100 PP
"The current releases from Conterno include the fabulous 1985 Barolo Cascina Francia Serralunga. It possesses the classic Nebbiolo nose of roses and tar, as well as masses of...
95/100 vinous
"The 1988 Barolo Riserva Monfortino is a gorgeous start to this night. Drinking it is like stepping back in time. A glorious, old-school Barolo, the 1988 is also in a gre...
96/100 vinous.com
94-95/100 PP
"One of the great Barolo Monfortino's is the 1995, which I hope will be bottled and released before 2005. This was the finest wine I tasted...
95+/100 vinous.com
"A massively concentrated and powerful Monfortino packed with flavors of ripe dark cherries, wet earth, tar, and licorice. The wine offers layers and layers of flavors t...
98-99/100 vinous
"The 1997 Barolo Riserva Monfortino is a much more sensual, giving wine. Sumptuous, bold and racy to the core, the 1997 is every bit as alluring as it has always been....
Dieser Nebbiolo wurde aus dem alten Klon Michet erzeugt, dieser zeichnet sich durch kleinere Beeren mit dickerer Haut aus. Ausgebaut wurde der Wein für rund 12 Monate in großen Fässern aus slawonische...
Dieser Nebbiolo wurde aus dem alten Klon Michet erzeugt, dieser zeichnet sich durch kleinere Beeren mit dickerer Haut aus. Ausgebaut wurde der Wein für rund 12 Monate in großen Fässern aus slawonische...
Der Barbaresco wurde selbstverständlich reinsortig aus Nebbiolo erzeugt. Die Trauben wurden von Hand gelesen, temperaturkontrolliert im Edelstahltank vergoren und anschließend im großen Holzfass ausge...
92+/100 PP
"I tasted the 2016 Langhe Nebbiolo from vat but am giving it a final score because the wine had been taken out of wood and was just about to go into the bottle when I visite...
Der Barolo wurde selbstverständlich reinsortig aus Nebbiolo erzeugt. Die Trauben wurden von Hand gelesen, temperaturkontrolliert im Edelstahltank vergoren und anschliessend für rund zwei Jahre in groß...