"Der mit Morillon bepflanzte Teil der Riede Zieregg wechselt von Muschelkalk zu Kalkmergelböden, die noch etwas mehr Wärmespeichervermögen besitzen und daher bestens für einen „großen“ Burgunder ge...
94/100 PP
"The Feiler’s 2005 Ruster Ausbruch Essenz – also from Chardonnay and Welschriesling – smells of honey, candied grapefruit rind, spiced apple jelly, and caramel. For all of it...
91/100 PP
"The NV Brut Special Cuvee is fabulous. Hints of pears, pastry crust and hazelnut lead to an expansive core of fruit. There is plenty of the signature Bollinger oxidative style in...
In 2005 erlebte man ein ungewöhnliches Wetter-Schema im Libanon - beispiellos in 38 Jahren! Es gab Regen und Schnee durchgehend im Januar, andauernd bis Mitte Februar - gefolgt von Regen im März und A...
94/100 PP
"A magnificent sleeper of the vintage, the 2008 Duhart Milon is the shrewd consumer´s wine to purchase by the case as prices do not yet reflect its qualitative resurgence. Composed...
92/100 PP
"An old style Pauillac, yet made with far more purity and richness than the estate\'s ancient vintages, this broad-shouldered, muscular, classic wine exhibits a saturated purple col...
92/100 PP
"This exceptional 1995 has two decades of aging potential ahead of it. The wine boasts a nearly opaque ruby/purple color, as well as a knock-out nose of lead pencil, pain grille, mi...
Nach dem 61er der beste Jahrgang dieser Dekade.
94/100 Achim Becker
"In der Nase war Angelus 2014 die große Schoko-Toffee-Praline. Am Gaumen war er weich, gefällig und mit viel Verwö...