Der weiße Chateau Musar wird aus den lokalen Sorten Obaideh (möglicherweise der Vorfahre des Chardonnay) und Merwah (verwandt mit Semillon) gekeltert.
Chateau Musar White is a truly unique w...
93/100 PP
"The 2006 Riesling Smaragd Steinertal smells of ripe apricot, yellow plum and Szechuan pepper. Pit fruit and pepper dominate the clear, juicy, sleek palate. Subtle smokiness...
LOIBNER LOIBENBERG - "Eine der steilsten und kargsten Urgesteinslagen in Loiben. Der Loibenberg, eine der größten zusammenhängenden Einzellagen in der Wachau, ist ganz nach Süden ausgerichtet und d...
95/100 PP
"Siepi enters a new chapter with this vintage, a beautiful achievement by the Mazzei family and their talented consulting enologist Carlo Ferrini. The Mazzei 2006 Siepi is in...
Körperreich und muskulös, aus großartigem Jahrgang. Ein Cirsión, der schon in naher Zukunft Kultcharakter erreichen wird. Das unglaublich finessenreiche Bouquet und die große Geschmackstiefe nach Brom...
Robert Parker schreibt über diesen Wein:» I reviewed the 2006 Valbuena in Issue 189 (June 2010) when it was in bottle, but not yet released. It is composed of 80% Tempranillo with the remaining 20% Me...
97/100 vinous
"The product of a year with a warm summer and August rains, the 2006 remains fresh, vibrant and wonderfully nuanced, its textural opulence and 15% alcohol notwithstanding...
97/100 PP
"The last wine of the flight is the outstanding 2006 Barolo Riserva Villero. It literally bursts open to full force intensity and beauty. It’s a mind-blowing interpretation o...
Der Weinberg L'Ermita liegt am Fusse des Berges Nuestra Señora de la Consolación und zeigt markante, nach Nordosten hin ausgerichtete Berghänge, die gerademal zwei Hektar Rebfläche hergeben. Hier gede...