Über diesen außergewöhnlichen Einzellagen-Ribera schreibt Jay S. Miller von Robert Parkers Wine Advocate: »The 2006 Malleolus de Sanchomartin gives up a nose of chocolate/mocha, black cherry, and blac...
Clos Erasmus Er gehört zum ruhmreichen Sextett spanischer Weine (Pingus, Termanthia, Viña El Pisón, Remírez de Ganuza Gran Reserva und Contador sind die anderen fünf), das die magischen 100 Parker Pun...
Robert Parker schreibt über diesen Wein:» I reviewed the 2006 Valbuena in Issue 189 (June 2010) when it was in bottle, but not yet released. It is composed of 80% Tempranillo with the remaining 20% Me...
97/100 vinous
"The product of a year with a warm summer and August rains, the 2006 remains fresh, vibrant and wonderfully nuanced, its textural opulence and 15% alcohol notwithstanding...
97/100 PP
"The last wine of the flight is the outstanding 2006 Barolo Riserva Villero. It literally bursts open to full force intensity and beauty. It’s a mind-blowing interpretation o...
Der Weinberg L'Ermita liegt am Fusse des Berges Nuestra Señora de la Consolación und zeigt markante, nach Nordosten hin ausgerichtete Berghänge, die gerademal zwei Hektar Rebfläche hergeben. Hier gede...
Pingus Robert Parker - The Wine Advocate schreibt:»The flagship 2006 Pingus is a spectacular effort. A glass-staining saturated opaque purple, it delivers an other-worldly perfume of smoke, lavender, ...