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89/100 PP
"The commendable 2009 Mas d’En Compte Tinto is a blend of 50% Garnacha, 45% Carinena and 5% Cabernet that is aged for 14 months in 30% new French oak and the remainder in lar...
Ein fantastischer Priorat von einer noch jungen, aber vielversprechenden Bodega Genium Celler, die es in nur wenigen Jahren geschafft hat, mit ihren Weinen international für Furore zu sorgen. Der 2006...
Stefan Dorst - seines Zeichens Önologe auf der Bodega Venta d'Aubert - bringt neben seinen großartigen Cuvées auch immer wieder reinsortige Weine auf den Markt. Dies geschieht jedoch nicht regelmäßig,...
90/100 PP
"Two late release 2006s include the 2006 Cuvee Simone, a blend of essentially equal parts Petit Verdot, Syrah, Cabernet Sauvignon, and Merlot. In the nose, this dense ruby/pu...
93/100 PP
"The deep crimson-colored 2006 Quinta Sardonia gives up an aromatic array of cedar, Asian spices, incense, and blackberry. Savory and supple on the palate, it has enough unde...
92/100 PP
"The 2006 Marananga Shiraz was aged in a mix of new and used French oak for 18 months before bottling without filtration. Opaque purple/black in color, it offers up a splendid...
Der weiße Chateau Musar wird aus den lokalen Sorten Obaideh (möglicherweise der Vorfahre des Chardonnay) und Merwah (verwandt mit Semillon) gekeltert.
Chateau Musar White is a truly unique w...
93/100 PP
"The 2006 Riesling Smaragd Steinertal smells of ripe apricot, yellow plum and Szechuan pepper. Pit fruit and pepper dominate the clear, juicy, sleek palate. Subtle smokiness...