Die Trauben für den Clos Martinet werden streng selektiert. Erträge von knapp 20 hl/ha sind die Regel. Fermentation in Zementtanks und Fudern zwischen 15 und 30 Tagen Der Most wird für 22 Monate in...
95/100 PP
"Possessing more concentration and richness than the other Cristia cuvées, the 2017 Chateauneuf du Pape Vieilles Vignes—sourced from 95-year-old Grenache vines in the Cristia lieu...
95/100 PP
"The 2005 Prado Enea Gran Reserva spends 36-months in oak, nine months in new oak after which it is racked into American oak that is “semi-new” (i.e. a new barrel that is “br...
Der Doix wurde aus Carignan und Grenache erzeugt und im Barrique ausgebaut. Die Cuvée aus bis zu 110 Jahre alten Rebstöcken zeigt eine unglaublich konzentrierte und zugleich elegante Nase mit Aromen v...
92,5 Punkte im Ø bei cellartracker.com (21 user reviews, Stand: Januar 2018)
Der "Honorable" ist der Topwein der Bodega und wurde nur in einigen besonderen Jahrgängen abgefüllt.
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96/100 PP
"A wine for patient connoisseurs and long-term cellaring is the 2007 Chateauneuf du Pape Reserve Auguste Favier. A blend of 85% Grenache and 15% old vine Cinsault, half is ag...
Robert PARKER - 95-97/100. Ein purer Genuss! Ein weiterer großer Jahrgang für diese ohnehin schon außergewöhnliche Cuvée. Der 18-monatige Ausbau in Lagerfässern (70 %) und Eichenfässern (30 %) dieser...
94/ 100 PP
"While I wasn’t able to taste the traditional cuvee, the 1998 Chateauneuf du Pape Cuvee Chaupin is a smoking effort that’s still drinking beautifully (I still remember tasti...
96/100 PP
"Barruol's 2016 Gigondas Hominis Fides is tremendously concentrated and intense, boasting nearly overwhelming waves of black cherry fruit. Full-bodied, creamy and rich, it's...
93/100 PP
"Also impressive, the 2004 Chateauneuf du Pape Reserve Auguste Favier offers spice-driven notes of white pepper, underbrush, cedar box and Asian spices to go with a sweet cor...