Die Trauben für den Clos Martinet werden streng selektiert. Erträge von knapp 20 hl/ha sind die Regel. Fermentation in Zementtanks und Fudern zwischen 15 und 30 Tagen Der Most wird für 22 Monate in...
100 % Carignan aus Torroja del Priorat von 90 Jahre alten Reben, gewachsen auf 350-400 Metern auf schwarzem Schiefer und Granit. Ganztrauben-Pressung, Vergärung und Reifung im Zementtank.
95/100 PP
"The 2005 Prado Enea Gran Reserva spends 36-months in oak, nine months in new oak after which it is racked into American oak that is “semi-new” (i.e. a new barrel that is “br...
95/100 PP
"Remarkably fresh for the conditions of the vintage, the 2011 La Vinya del Vuit is a powerful blend of 70/30 Cariñena and Garnacha from an old vineyard in Gratallops with addit...
97/100 PP
"Wow. The 2013 Ilatraia jumps right out at you. This is a tremendous effort - I tasted this wine three times blind and it always came out on top. Cabernet Sauvignon (40%) is...
98/100 PP
"The 2019 Nit de Nin Mas d’en Caçador has the exotic aroma of berries and ripe plums, sour cherries, graphite, classical Priorat, perfumed, extroverted and exuberant, which m...
92,5 Punkte im Ø bei cellartracker.com (21 user reviews, Stand: Januar 2018)
Der "Honorable" ist der Topwein der Bodega und wurde nur in einigen besonderen Jahrgängen abgefüllt.
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92/100 PP
"This traditionally run Bodegas estate bottles all of its wines. The 1989 Castillo y Gay Grand Reserva Especial, which represents 25% of the estate's production, and is produ...