17/20 René Gabriel
"Leuchtendes, eher helles Gelb. Frisch geschleuderter Honig, Engelwurz, Cakesfrüchte und ein Hauch Mandarinen. Im Gaumen wunderschön süss mit balancierter, noch leicht körn...
93/100 Falstaff
"Helles Gelbgrün, Silberreflexe. Rauchig-kräuterwürzig unterlegte gelbe Tropenfrucht, Nuancen von Mango und Apfel, Orangenzesten, attraktives Bukett. Saftig, elegant, m...
91/100 PP
"Styrian Chardonnay is called Morillon and has a long tradition. Tement is one of the outstanding producers and although the Sulz is not the greatest Chardonnay of the family...
95/100 Falstaff
96/100 A la Carte
93-94/100 PP
"The golden-yewllow colored 2015 Zieregg Morillon comes from Muschelkalk soils with a thicker layer of brown soil. The wine op...
94/100 PP
"From 30-year-old vines, fermented for one year in small barrels and aged for another six months in stainless steel (without the addition of sulfur), the 2013 Morillon Ziereg...
"Der mit Morillon bepflanzte Teil der Riede Zieregg wechselt von Muschelkalk zu Kalkmergelböden, die noch etwas mehr Wärmespeichervermögen besitzen und daher bestens für einen „großen“ Burgunder ge...
93/100 WS
"This refined rosé shows verve, offering finely meshed flavors of dried black cherry and pomegranate fruit, with notes of almond skin, gingerbread, honey and candied orange zest. A...
91/100 PP
"The Humbrechts’ 2006 Gewurztraminer Goldert Vendange Tardive smells of peat, celery seed, and tidal salt-flats. Creamy in texture and flavored with cashew paste and carameli...