96/100 PP
"The 2015 Halenberg Riesling GG opens with a dark, smoky and very stony bouquet with some yeasty flavors. It is clear, piquant, very racy, pure and lean rather than rich. It...
Die Trauben für den Clos Martinet werden streng selektiert. Erträge von knapp 20 hl/ha sind die Regel. Fermentation in Zementtanks und Fudern zwischen 15 und 30 Tagen Der Most wird für 22 Monate in...
95/100 PP
"Distributed by Weingut Karl Erbes today, the Elisabeth Christoffel-Berres 1990 Ürziger Würzgarten Riesling Auslese *** is a terasirte if your are lucky enough to get the cork out...
93+/100 PP
"From the deep, phyllite soils of this five-hectare monopole, the 2017 Rauenthal Nonnenberg Riesling is still a bit reductive and benefits a lot from aeration and a larger g...
94/100 vinous.vom
"Another huge, powerful wine, the 1988 Chianti Classico Riserva Vigna del Sorbo hits the palate with exotic mélange of black cherries, plums, grilled herbs and spices....
95/100 PP
"Possessing more concentration and richness than the other Cristia cuvées, the 2017 Chateauneuf du Pape Vieilles Vignes—sourced from 95-year-old Grenache vines in the Cristia lieu...
94/100 WT
"Noch deutlich zu jung 2014 das Pettenthal GG von Kühling-Guillot – WT90+. Kam 2017 straff gewirkt und im positiven Sinne schlank ins Glas kam mit der enormen Mineralität des...
Das Pettenthal ist mit ca. 170 Metern etwas höher als der Rothenberg, und der Boden dadurch noch einen Tick karger, so dass die Reben sehr tief in dem weichen Stein wurzeln müssen, um an Nahrung un...
Im Zentrum des Piemonteser Barolo-Gebiets befindet sich die berühmte Lage Cannubi. Die Böden hier werden als Toû bezeichnet und bestehen aus Ton, Sand und Kalkstein. Die umliegenden Weinberge liegen e...
94/100 PP
"The 2012 Barolo Mosconi is one of the big surprises of this tasting. This is a gorgeous expression with a deep and enduring sense of balance. The wine offers excellent inten...