92/100 Falstaff
"Dunkles Rubingranat, opaker Kern, violette Reflexe. In der Nase dunkle Beeren, Nuancen von Heidelbeeren, Herzkirschen, feiner Nougat, etwas Honig. Am Gaumen stoffig, angene...
Dieser Champagner stammt direkt von Billecart-Salmon. Somit ist gewährleistet, dass es sich um keine "Wander-Flaschen" handelt und die Champagner immer perfekt gelagert wurden.
Intensiv...
92/100 PP
"Tasted at BI Wine & Spirits' 10-Year-On tasting, the 2007 Haut Bailly has a beautiful, quintessential Pessac bouquet with touches of warm gravel filtering through the black fruit...
94/100 Wine Spectator
92+/100 vinous
"Deep, opaque inky ruby. Still closed nose hints at ripe blackberry, dark plum, sage and nutmeg. Smooth and dense on entry, with rich flavors...
96/100 PP
"A wine for patient connoisseurs and long-term cellaring is the 2007 Chateauneuf du Pape Reserve Auguste Favier. A blend of 85% Grenache and 15% old vine Cinsault, half is ag...
"Nearly 7 years on, upon its’ release in the spring of 2014, the wine is showing impressive aromas of blueberries, ripe blackberries, cherries and plum fruitcake. The palate is initially soft and roun...
97/100 Falstaff
"Mittleres Gelbgrün, Silberreflexe. Intensive reife Tropenfruchtanklänge, facettenreich und einladend, ein Hauch von Kokos und Orangenzesten, süße Gewürzanklänge. Kompl...
Zweitwein Chateau Haut Brion
"Es spricht vieles dafür, dass es sich bei diesem großartigen Premier Cru, dem Chateau Haut Brion, um den elegantesten und hinsichtlich der Aromen komplexe...
94+/100 PP
"Bollinger\'s white-golden colored 2007 La Grande Année Brut is an assemblage of 70% Pinot Noir and 30% Chardonnay from 14 crus (mainly Aÿ and Verzenay for the Pinot Noir and Avize...